Wielren sokken

Hardloop sokken

Combi deals

Ouder / kind combi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sprintjes op de Holterberg met Yara van Kerkhof en Hendrikus

Op de samenwerking met Yara van Kerkhof zijn wij ontzettend trots. Ze is één van de beste shorttracksters van Nederland en ontwierp een speciale sok waarvan we de opbrengst doneren aan Stichting Hartekind. Supertof natuurlijk! Zo tof dat we ons zelfs aan een échte challenge hebben gewaagd…

Voor we je meer vertellen over de bijzondere sok en pittige challenge is het misschien eerst leuk om te vertellen hoe ons contact met Yara tot stand is gekomen. Daarin is een hoofdrol weggelegd voor de moeder van Hendrikus en IJsbrand. Zij is namelijk vriendinnen met de moeder van Koen Hakkenberg en laat dat nou net de shorttrack-coach van Yara zijn. “Koen  had op een trainingskamp op de fiets ineens Snelle Sokken aan in allemaal leuke printjes”, vertelt Yara enthousiast. “Door Koen ben ik in contact gekomen met Hendrikus en IJsbrand. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen.”

Al snel bleek dat we een klik hadden met Yara. Het leek haar erg leuk om met ons samen te werken en een eigen sok te ontwerpen. “Ik ben niet mega-creatief of zo”, lacht ze. “Maar het leek me wel tof om de looks van onze TeamNL-helmen terug te laten komen in het ontwerp van de sok. Een soort van oranje geometrisch patroon. Na een paar proefdrukken was ik tevreden over het resultaat. En nu zijn ze voor iedereen te koop. Dat Hendrikus en IJsbrand de opbrengst doneren aan Stichting Hartekind, waar ik ambassadrice van ben, vind ik echt fantastisch!”

“Dat ik nu zoveel van mijn lijf kan vragen, topsport kan beoefenen, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Meteen een mooie kans om Stichting Hartekind iets meer bekendheid te geven. Voor zo’n supersympathiek initiatief zijn wij natuurlijk altijd in.  “Mensen krijgen bij hun bestelling een kaartje met uitleg over Stichting Hartekind. Zo hoop ik dat de naamsbekendheid van de stichting groeit. Ik leg graag uit waar Stichting Hartekind voor staat. Zij doen onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Zelf ben ik geboren met een gaatje in mijn hart. Als kind groeide ik niet goed, was vaak ziek en moe. Uiteindelijk kwam de afwijking aan het licht en op mijn zevende heb ik een open hartoperatie ondergaan. Mijn tijd in het ziekenhuis was zwaar, maar ik kon na de operatie alles weer. Dat ik nu zoveel van mijn lijf kan vragen, topsport kan beoefenen, daar ben ik heel dankbaar voor. Ik prijs me gelukkig dat ik volledig ben hersteld, maar weet dat het lang niet altijd goed afloopt. Onderzoek is hard nodig. Door mijn naam aan de stichting te verbinden, hoop ik een beetje een inspiratiebron te kunnen zijn voor zieke kindjes.”

Wij zijn ontzettend onder de indruk van Yara’s persoonlijkheid, positiviteit énvrolijkheid. Precies waar wij voor staan! Na een beetje brainstormen is het spontane idee van de Holterberg challenge ontstaan. Samen met Yara hebben we sprintwedstrijdjes gedaan tegen toevallig langskomende fietsers. We daagden hen uit het op een supersteil klimmetje tegen ons op te nemen met als inzet een paar Snelle Sokken. Het waren mooie battles. “Dat was echt een hele gezellige middag”, glimlacht Yara. “IJsbrand had met een vilstift en een stuk karton start – en finishbordjes gemaakt en Hendrikus en ik maar sprinten. Nou, echt een klimmer ben ik niet, haha! Dus we hebben heel wat Stichting Hartekind – sokken uitgedeeld…”

Klik HIER voor de sok die we samen met Yara hebben ontwikkeld! En had je al gehoord van onze toffe kortingsactie? Bestel nu 2 paar Snelle Sokken voor naar 25 euro! Klik HIER!

Deel dit bericht met je fiets vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on linkedin