Wielren sokken

Hardloop sokken

Combi deals

Ouder / kind combi

Snelle Sokken
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Vernieuwde website

Yes! Het is dan eindelijk zover: Een nieuwe website. Vanaf vandaag kan iedereen nog gemakkelijker en vooral sneller onze mooie sokken bestellen.

Al een tijdje speelde wij met het idee om een serieuzere slag te maken voor onze sokken. De eerste website heb ik met wat hulp zelf in elkaar geknutseld, maar mijn hoofd ligt toch meer bij wielrennen dan bij websites bouwen. Wanneer er nu wat veranderd moet worden hoef ik niet meer 10 uur aan Youtube filmpjes te kijken ;)

Ook waren kleine dingen op de oude site niet mogelijk, waarbij het belangrijkste verschil denk ik wel deze blog functie is. Hier willen wij elke maand een leuk en relevant verhaal met jullie delen. Dit kan over onze avonturen als kersverse ondernemers gaan, of natuurlijk over onze grote passie fietsen. Wie weet plaatsen wie hier wel een gast column!?

Kortom, er zit nog ontzetten veel aan te komen! We zijn ontzettend blij met de reacties die wij tot nu toe krijgen en er zijn al echte Snelle Sokken fans. Houd deze pagina in de gaten om ons grote avontuur mee te beleven!

Wij houden jullie op de hoogte!

Met snelle groet,

Hendrikus en IJsbrand

Deel dit bericht met je fiets vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on linkedin