Wielren sokken

Hardloop sokken

Combi deals

Ouder / kind combi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tour de Tietema!

Wij hebben er nog helemaal geen aandacht aan besteed, maar wat was het een lekkere Tour dit jaar! En al helemaal door de filmpjes van Bas Tietema, waar hij onze sokken droeg. Daarom willen wij zijn verslagen alsnog hierbij in het zonnetje zetten!

Een week voor de tour belde Hendrikus mij op met de vraag of wij een Youtuber wilde sponsoren. Nu ben ik als rasechte millennials zeker een grootfan van het inzetten van influencers en Hendrikus wist mij direct enthousiast te maken over Bas. Natuurlijk is het in dit stadium van onze webshop niet mogelijk om iedereen te sponsoren, maar een beetje risico nemen hoort erbij. 

Het werd een ontzettend groot succes dat wij graag met jullie delen! Vooral omdat mensen die niet op de hoogte waren dat wij sponsorden, enthousiast vertelden dat Bas onze sokken droeg.

Nu wil ik jullie het plezier niet langer onthouden! Hieronder heb ik voor jullie de eerste video toegevoegd. Op Bas zijn Youtube kanaal staan alle filmpjes en nu ook een nieuwe serie bij de Binqbank tour! 

Veel kijk plezier!

Deel dit bericht met je fiets vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on linkedin