Over ons

Wij zijn Hendrikus en IJsbrand van Snellesokken.nl en wij willen de sportwereld een stukje vrolijker maken. Daarom hebben wij in samenwerking met verschillende designers kleurrijke en vrolijke sokken gemaakt. Onze ontwerpen zijn uitgevoerd op een high-performce wielrensok die we samen met ons netwerk geslecteerd hebben uit verschillende aanbieders.

Opgegroeid in het oosten van het land dicht bij de holterberg hebben we jaren voor en achter zowel mountainkbikers als racers gefietst met spierwitte (of ondertussen grijze) wielrensokken, dit heeft ons aangezet om het aanbod te vergroten en vrolijkheid en high-performance samen aan te bieden.

We wensen jullie veel fiets plezier en zien onze sokken graag terug aan jullie voeten!

Hendrikus & IJsbrand 

Strava Hendrikus – Strava IJsbrand – Strava Snelle Sokken Club

Over ons afbeelding van de Snelle Sokken oprichters

Onze visie

Zorg dat je optimaal geniet van jouw tijd op de fiets.  Of het nu een ritje van een half uur is of dat je een rondje om het IJsselmeer fietst, alleen fietst of met met een heel peloton, sprint om een titel, een plaatsnaambordje, je eigen PR of om op tijd weer thuis te zijn. Genieten is toch het belangrijkste en dat doe je door goed in je vel te zitten met goed materiaal dat er ook nog leuk uitziet. Geniet van onze fietssokken en nu naar buiten. Gaan met die banaan.