Val op met vrolijke hardloopsokken

Met de Snelle Sokken maak jij de sportwereld een stuk vrolijker, door de vrolijke designs val je lekker op in tijdens jouw hardloopsessies, en dat zonder concessies te doen aan performance. Loop voorop in wedstrijden en in kleding keuze. Perfect voor hardlopen! 

Perfecte fit

Deze hardloopsokken hebben een perfecte fit. De stretchende nylon zorgt ervoor dat de sok lekker zit en dat er geen drukpunten in de schoen ontstaan. Je zult in staat zijn om jouw kracht perfect over te brengen voor een perfecte tijd. Het elastiek op boven in de sok is iets korter dan onze fietssok. Door de de compressie op de enkel zal de hardloopsok ook minder snel afzakken.

Ontwikkeld door en voor hardlopers

In de ontwikkeling is er veel geschakeld met hardlopers en sportinfluencers. Zo wordt er door en voor de doelgroep ontwikkeld.

Dempende bodem

De hardloopsokken zijn gemaakt van hoogwaardig ademend nylon met mesh. Op de voet bevindt zich een dikker voetbed die helpt bij de demping bij elke stap. Doordat de draden bij een nylon sok kort op elkaar geweven zijn heeft deze hardloopsok veel betere vocht afdrijvende eigenschappen dan bij traditionele materialen.

Origineel Dutch design

Onze designs zijn ontwikkeld door meerdere designers met elk een eigen kijk op hardloopsokken. Gezamenlijk staat er een ervaren team dat langdurig betrokken zal blijven bij het maken van nieuwe designs.

Kwaliteit

Wij werken samen met hoogwaardige leveranciers die al vele jaren ervaring hebben en om de duurzaamheid van de hardloopsok te vergroten hebben we geen bedrukking op het voetbed aangebracht omdat de slijtage hier het grootst is, Hierdoor zijn wij in staat een sok met karakter aan te bieden waarmee je een tijd door kan.