Wielren sokken

Hardloop sokken

Combi deals

Ouder / kind combi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

“Dankzij Snelle Sokken rijden mijn collega’s er allemaal gesoigneerd bij”

Raketjes, flamingo’s, eenhoorns, aubergines; je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op onze sokken. En er komen nog altijd nieuwe vrolijke designs bij. Maar we kunnen ons best voorstellen dat jij een té gek plan hebt om je eígen sok te ontwerpen. Nu is je kans! Want dat kan bij ons namelijk al vanaf 25 paar. Hoe gaaf is het om je vriendengroep, fietsclub of bedrijfsteam van bijpassende sokken te voorzien? We vragen het aan Tom Munter, ontwikkelingsmanager bij VanWonen Vastgoedontwikkeling. Dankzij onze toffe samenwerking rijden Tom, zijn collega’s en vele zakenrelaties er gesoigneerd bij!

Tom (38) is ontwikkelingsmanager bij VanWonen, een vastgoedontwikkelaar met drie vestigingen en zo’n zestig medewerkers, waaronder een flink aantal fanatieke fietsers. Een eigen kledinglijn hadden ze al – in stijlvol paars met antraciet – maar een bijpassende sok ontbrak nog. “Hendrikus en ik kennen elkaar van vroeger”, vertelt Tom. “We hebben beide  gevoetbald bij SVZW in Wierden. Later zijn we per toeval beide in Zwolle beland. Tijdens een fietstocht van een gezamenlijke vriend kwamen we aan de praat. Ik had wel eens van Snelle Sokken gehoord en zo is het balletje eigenlijk gaan rollen.”

Even uitleggen. Tom organiseert jaarlijks de VanWonen-fietstocht. Een prachtig sportief evenement met verschillende routes. Startpunt is de vestiging in Zwolle en over mooie weggetjes wordt koers gezet in de richting van de Sallandse Heuvelrug. Niet alleen leuk voor medewerkers, maar tegelijkertijd de perfecte manier om zakenrelaties te ontmoeten. Zeker in coronatijd. Op de fiets ontstaan vaak de mooiste ideeën. “In 2022 wil ik de tocht voor de derde keer gaan organiseren. De eerste keer heeft Marijn de Vries ons begeleid en vorig jaar hadden we Kirsten Wild. Superleuk! Ik ben al aan het broeden op een leuke gast voor komende zomer…”

De vier designs waar VanWonen uit kon kiezen

Een echte finishboog, een hapje en een drankje en zelfs een ploegleiderswagen. Kon het nog mooier? “Ineens hadden we het: eigen sokken! Dus ben ik eens met Hendrikus gaan praten. Kijken of Snelle Sokken iets voor ons kon betekenen. Na een eerste gesprekje waarin ik onze wensen aangaf had ik in no-time een paar opzetjes in de mail. Toen hebben we op kantoor  gepolst en kwam een duidelijke ‘favoriet’ naar voren. Niet veel later hadden we onze eigen VanWonen-sokken al op het bureau liggen. Heel gaaf, een ontzettend leuk proces. En ze maken ons fietstenue écht af. Dankzij Snelle Sokken rijden we er nu allemaal gesoigneerd bij.”

Ben je zelf benieuwd naar de mogelijkheden van onze custom sokken? Of heb je misschien zelfs al een ontwerp gemaakt waar wij mee aan de slag kunnen? Neem dan contact met ons op via DEZE link!

Deel dit bericht met je fiets vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on linkedin